Personvernerklæring

1. Innledning

Hobbyisten.no («vi», «oss» eller «nettsiden») er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvordan vi beskytter den i tråd med gjeldende norsk personvernlovgivning.

2. Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon fra brukere av nettsiden når de registrerer seg, sender inn skjemaer eller utfører andre aktiviteter på nettsiden. Denne informasjonen kan inkludere navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og annen relevant informasjon knyttet til registrering og bruk av nettsiden.

3. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til å:

– Tilby og forbedre tjenestene og innholdet på nettsiden.

– Administrere brukerkontoer og personlige innstillinger.

– Svare på henvendelser og kommunisere med brukerne.

– Sende relevante oppdateringer, nyhetsbrev eller markedsføringsmateriell (med brukerens samtykke).

– Foreta analyser og statistikk for å forbedre nettsidens ytelse og brukeropplevelse.

4. Informasjonsdeling

Vi kan dele den innsamlede informasjonen med tredjeparts tjenesteleverandører som bistår oss med å drive og vedlikeholde nettsiden, for eksempel for webhosting, analyser og annen teknisk støtte. Disse tjenesteleverandørene er bundet av taushetsplikt og er forpliktet til å beskytte den innsamlede informasjonen i tråd med gjeldende personvernlover.

Vi vil ikke dele, selge eller overføre brukernes personlige informasjon til andre tredjeparter uten brukerens samtykke, med mindre dette er pålagt ved lov eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

5. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte brukernes personlige informasjon mot tap, misbruk, uautorisert tilgang eller videreformidling. Vi bruker bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte dataene og opprettholde datasikkerhet.

6. Informasjonskapsler (cookies)

Nettsiden kan bruke informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på brukerens datamaskin for å samle inn standard informasjon om besøk på nettsiden. Brukerne kan til enhver tid endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren for å godta eller avvise informasjonskapsler.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden, og det er brukerens ansvar å holde seg oppdatert om slike endringer. Vi oppfordrer brukere til å jevnlig sjekke personvernerklæringen for å være informert om hvordan vi beskytter personvernet og håndterer personlig informasjon.

8. Dine rettigheter

Som bruker av Hobbyisten.no har du visse rettigheter knyttet til din personlige informasjon. Du har rett til å be om innsyn i den informasjonen vi har om deg, rette eventuelle feilaktige opplysninger, begrense eller slette informasjonen vi har lagret om deg. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriell når som helst. Ta kontakt med oss via de oppgitte kontaktmetodene nedenfor for å utøve dine rettigheter eller for eventuelle spørsmål angående personvern.

Kontaktinformasjon:

Hobbyisten.no

E-post: espen@frithjofsen.com

Telefon: 40 85 20 00

Denne personvernerklæringen er sist oppdatert 19.05.2023. Ved å bruke Hobbyisten.no samtykker du i vilkårene og betingelsene i denne erklæringen.