Hvordan pakke for en piknik

Hvordan pakke for en piknik

7 tips til hvordan pakke for en piknik

Artikkelen inneholder annonselenker

En piknik er en fantastisk måte å nyte livet utendørs, slappe av og nyte deilig mat i godt selskap. Enten du planlegger en piknik i parken, på stranden eller på landet, er litt forberedelse nøkkelen til en minneverdig og hyggelig opplevelse. Hvordan pakke for en piknik som er vellykket og som vil skape gode minner?

Les andre artikler om reise og oppdagelse her

Her er følgende syv ting du trenger for å ha en vellykket piknik:

  1. En romslig piknikkurv
  2. Et komfortabel piknikteppe
  3. Piknikservise (inkludert en skarp kniv)
  4. Behagelige stoler
  5. Kjøleelementer og vannflasker
  6. Underholdning og aktiviteter
  7. Solfaktor og insektmiddel

1. En romslig piknikkurv

Når du skal pakke for en piknik bør du invester i en romslig og robust piknikkurv eller en kjølebag som kan romme all maten, drikkevarene og piknikutstyret. Velg en med god isolasjon for å holde maten frisk og drikkevarene kjølige. Sørg for at kurven har nok rom til å holde alt organisert og sikkert under transport. Selv anbefaler jeg kjølebagen fra Bo-Camp med hank på 20L. Dette er en romslig kjølebag, med bærehank formet som en kurv og som er perfekt for piknikturer

2. Et komfortabelt piknikteppe

Velg et piknikteppe som er stor nok til alle piknikdeltakerne. Velg et som er polstret og vanntett for å gi komfort og beskyttelse mot fuktighet fra bakken. Et sammenleggbart eller rullbart teppe gjør det enklere å transportere og lagre. Jeg kan anbefale et piknikteppe fra produsenten High Peak. Dette er et stort teppe med god plass til både folk, mat og rekvisiter for piknikturen og det er enkelt å ta med seg på turen.

Hvordan pakke for en piknik

Les mer om High Peak piknikteppe

3. Piknikservise

Det er viktig med godt og enkelt piknikservise og bestikk når du skal pakke for en piknik. Velg enten engangs eller gjenbrukbart servise avhengig av dine preferanser og miljøhensyn. Engangsservise er praktisk og krever ingen rengjøring etter pikniken, men gjenbrukbart servise er mer miljøvennlig og kan brukes igjen og igjen. Jeg anbefaler Travellife ‘Jávea’ melamin servisesett og et bestiksett fra Delta Cutlery Set Gray i tre deler. Husk også en skarp kniv.

4. Behagelige stoler

Gjør pikniken mer komfortabel ved å bytte ut teppet med sammenleggbare stoler. Dette gir deg og dine gjester en behagelig og avslappende sitteplass under pikniken. Det finnes mange alternativer på markedet og selv synes jeg klappstolen fra Crespo med rygglene er et godt valg.

Les mer om klappstol

5. Kjøleelementer og vannflasker

Sørg for å holde maten og drikkevarene friske og avkjølte ved å ta med kjøleelementer i piknikkurven eller kjølebagen. Ha også med nok vannflasker for å holde alle hydrert gjennom pikniken. Det er viktig å drikke nok vann, spesielt i varmt vær eller under fysisk aktivitet.

6. Underholdning og aktiviteter

Gjør pikniken morsom og underholdende ved å ta med spill og aktiviteter. Velg spill som kubb, krokett, frisbee eller ballspill som kan spilles på gresset. Ta med en bærbar blutouth-høytaler om du ønsker å spille musikk.

Finn spill her

7. Solfaktor og insektmiddel

Beskytt deg selv og gjestene mot solens skadelige stråler ved å ta med solfaktor, solbriller og hatter. Innsektsmiddel er også viktig for å holde irriterende insekter på avstand og sikre en behagelig piknik uten plagsomme bitt.

Du har nå fått 7 gode tips til hvordan pakke for en piknik. En piknik er en flott måte å tilbringe tid med venner og familie, og skape minner som varer. Ved å sørge for at du har disse 7 essensielle tingene for en vellykket piknik, er du godt forberedt på å nyte en avslappende og hyggelig dag ute i naturen. Husk å planlegge godt, ta med deilige matvarer og drikke, og skap en komfortabel og underholdende atmosfære for alle. Enten det er i en park, på stranden eller på en fjelltopp, vil det å pakke for en vellykket piknik definitivt etterlate deg med gode minner og et ønske om å gjøre det igjen. Så pakk piknikkurven, finn et idyllisk sted og nyt et herlig utendørs måltid sammen med dine kjære.

God piknik!

Husk å besøke og like Hobbyisten på Facebook.

Espen A. Frithjofsen

Jeg er hobbyist og mine favoritt fritidssysler er barna mine, turer skogen og ny teknologi. På denne nettsiden kan du finne mange gode forslag til nye hobbyer, og jeg hjelper deg gjerne med å finne din nye hobby.